29.03.2017
Dzięki nowej stronie będą mieli państwo na bieżąco informacje co się u nas wyprawia, a jest tego sporo. Na stronie zobaczycie jak gościmy wszystkich odwiedzających i jakich atrakcji można się u nas spodziewać. Jedno czego tylko wam tu nie pokażemy to smaku świeżo wypieczonego chleba w piecu opalanym drewnem. Nie przekonacie się również na własnej skórze JAK DRZEWIEJ BYWAŁO. Na te atrakcje z przyjemnością zapraszamy wszystkich chętnych do odwiedzenia nas w Cisowniku. W miejscu, w którym czas jeszcze na trochę się zatrzymał.
Komentarzy (0)
02.07.2017
Najczęstszym wspomnieniem ze wsi, ludzi starszych, jest smak i zapach chleba na zakwasie z pieca opalanego drewnem.
27.04.2017
Skansen Cisownik miejscem startu Rajdu Szlakiem mjr Henryka Dobrzańskiego ,,Hubala’’.
27.06.2015
Jak budowaliśmy piec chlebowy w Cisowniku.
Formularz kontaktowy